Serviciile noastre

Rutele acoperite au o distribuție uniformă la nivel național și internațional. Toate camioanele dispun de sisteme de localizare prin GPS. Se utilizează un sistem bine cunoscut tip Web-eye. Acest sistem permite localizarea autovehiculelor, vizualizarea timpilor de conducere şi odihnă, vizualizarea foii de parcurs şi a altor rapoarte utile în activitatea de monitorizare – control în transporturile rutiere de mărfuri. Factorii determinanți pe ultimii 5 ani ai activității companiei noastre sunt:
• Rata de daunalitate scăzută (în medie o rată de 1-2 % daună totală în cazul autotrenurilor)
• Nicio întârziere de la planificarea livrării
• Peste 1.000.000 km parcurși într-o lună
• O creștere de 100 % a flotei actuale
• Deținem șoferi cu pregătire profesională în domeniu
• Nicio reclamație din partea clienților
• Eficiența managementului timpului
• Comunicare eficientă cu clienții și anagajații

SOLUȚII DE TRANSPORT INTERN DE MĂRFURI

Acoperim întreaga Românie cu servicii de transport mărfuri. Dinamica sectorului de transport contribuie la competitivitatea companiei prin integrarea excelenței în rutele acoperite.

SOLUȚII DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL DE MĂRFURI

Transportul internațional de mărfuri este un alt serviciu oferit de compania noastră. Acoperim întreaga Europă prin curse sigure, fără întârzieri și în regim expres.

SOLUȚII DE TRANSPORT COMUNITAR DE MĂRFURI

Transportul comunitar de mărfuri este o altă preocupare pentru compania noastră, punând accent pe colaborarea eficientă, sigură și soluții personalizate.

Flota companiei MCA Invest Industrial s-a dezvoltat treptat, odată cu nevoile de transport ale clienţilor noştri, permiţându-ne să ne adaptăm celor mai înalte exigenţe şi standarde de calitate. Acordăm o atenţie deosebită reînnoirii flotei, cât şi menținerii unor înalte standarde de siguranţă şi securitate în efectuarea transporturilor rutiere de mărfuri. În acest sens realizăm o pregătire şi perfecţionare profesională continuă a resursei umane implicată în activitatea de transport rutier de marfă.
Astăzi dispunem de peste 100 vehicule destinate transportului de mărfuri. În funcţie de necesităţile clientiilor noştri putem oferi soluţii pornind de la transportul de mărfuri generale până la transportul de mărfuri agabaritice. Pentru satisfacerea nevoilor clienților dispunem de:
• semiremorci standard (90 mc și 2,70 m înălţime utilă)
• semiremorci mega (100 mc și 3 m înălţime utilă)
• semiremorci frigorifice
• semiremorci specializate transport agabaritic (semitrailere şi low-bed)
La cererea clienţilor efectuăm transporturi de mărfuri periculoase cu excepţia claselor 1 şi 7 ADR.
Semiremorcile noastre deţin certificate Schmitz Cargobull şi Dekra privind siguranţă încărcăturii transportate, dovadă că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde în domeniu. În funcţie de necesităţile clientiilor noştri oferim soluţii particularizate pentru industria automotive şi industria băuturilor răcoritoare.
Avansul tehnologiei informației își face prezența în toate mașinile deoarece fiecare dintre ele este dotată cu telefon mobil şi este monitorizată GPS. Așadar, clientul își verifică în timp real statusul transportului.
S.C. MCA Invest Industrial S.R.L. dispune de o platforma de exploatare proprie situată în localitatea Mintia, judeţul Hunedoara, în apropierea localităţii Deva, la 3 km, la 400 m de joncţiunea cu DN 7, la 4 km de joncţiunea cu A1, principalul nod rutier ce leagă România de Vestul Europei.
Dispunem, în principal, de autotractoare marca DAF, urmate de MAN şi Scania. Din perspectiva semiremorcilor, parcul dispune de o flotă diversificată, cum ar fi: Krone, Schmitz, Koegel, Schwarmuller.